torsdag 4 april 2013

Påsklov

Jag har påsklov! Vilken lyx! Jag hade 5 dagar förskottssemester kvar att ta ut som annars skulle frysa inne och jag kunde inte få dem i pengar. Min arbetsplats har den goda smaken att inte följa det normala semesteråret utan räknar året från maj-april = jag kunde ta ledigt hela påsklovet + på torsdag nästa vecka för att kunna fira min 10-åring ordentligt. Detta utan att det inkräktar på sommarsemestern.

Jag tror aldrig någonsin jag varit ledig på våren och bara skrotat hemma. Påsklovsveckan har förvisso inte bjudit på någon värme att tala om men vad gör det när det är strålande sol varje dag? I solen på balkongen blir det väl så skönt och där spenderar jag lite tid varje dag med näsan i solen och musiken i öronen. Jag har har snart slutfört 2 små projekt jag har haft på samvetet sedan förra våren. Bänken på ena uteplatsen är numera både slipad och ommålad och nu står den gamla byrån utanför och är rentvättad. Den skall bli vitmålad imorgon.

Jag skulle vilja dela med mig av ett citat jag såg i tidningen Tara idag. Det fick mig att fundera en del. Jag har faktiskt väldigt få minnen av mitt liv. Det skall bli ändring på det. Njut av nuet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar