lördag 19 maj 2012

Vart tar tiden vägen?

Jag hinner ju inte blinka innan en ny vecka har passerat förbi! Vad kommer det sig att våren alltid är fulltecknad av än det ena och än det andra?

Nåväl, jag känner mig mycket nöjd med mig själv denna långhelg. Jag har fått gjort allt det jag hade planerat att jag skulle få gjort (utom att ta mamma till liljekonvaljskogen men det är imorgon så det kan jag ju inte ha gjort än). Mest nöjd är jag med att jag äntligen har köpt mig ett gymkort - och inte bara det - jag har tränat också! Näst nöjdast (men skönast) är att jag har fått skrivit och skickat in hemtentan del 1. Kvarstår i skolan nu att plöja ytterligare en bok + ett kapitel och skriva reflektioner kring varje kapitel. Det är ju bara det det lilla med när? Skolan är slut om 2 veckor och under dessa två veckor skall jag först iväg på konferens och sedan till England. Och så måste jag ju jobba också (och självklart hamnar man ju efter då man inte är på plats). Men det löser sig. Jag har ju klonat mig förr! ;-)

Jag har nu pratat ihop mig med min arbetsgivare, det är bara detaljerna som saknas + själva kontraktet. Muntligen är jag dock fastanställd från 1/9 (tar vid efter min projektanställning). Men så länge kontraktet inte är påskrivet så håller jag alla dörrar öppna. På tisdag skall jag på intervju.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar