fredag 1 juni 2012

Jobbsnurr igen

När jag väl sagt ja till en rollbeskrivning på jobbet lades ett varsel (ospecificerat world-wide). Resultatet av det blev att jag istället för en fast tjänst blev erbjuden en förlängning av min projektanställning med förhoppning om fast anställning lite senare när allt annat är överstökat. Igår skrev jag på pappren och idag kom meddelades det ut:

"I am really happy to announce that XX  – has accepted a role as Customer Support Analyst Y from September 1st 2012. X will have a combined Customer Support/Logistics role and will be responsible for Customer support Y as well as some brand handling and planning Y. X will also be responsible for managing the EDI set up and trouble shooting."

För någon vecka sedan blev jag kontaktad av en rekryteringsfirma som frågade om jag var intresserad av en tjänst. Till en sådan fråga tackar man ju inte nej utan hör sig för. I onsdags var jag på intervju hos rekryteringsfirman och lade ett ganska hutlöst, för tjänsten, lönekrav. Mitt krav lång ganska många tusenlappar över det de tänkt sig. Igår ringde de och meddelade att företaget för rätt person kunde fundera kring lönen. Idag var jag på intervju på företaget i fråga - och det kändes bra! *hjälp* Jag är 1 av 3 de väljer mellan. I nästa vecka får jag besked.

Det är nästan så jag önskar att jag inte får jobbet jag intervjuades för idag för då måste jag inte fatta ett svårt beslut. Det skulle ju kännas urdumt att säga upp sig bara någon vecka efter man förnyat sitt kontrakt där man är.

Helt klart ett i-landsproblem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar