lördag 2 februari 2013

.... ensam kvar

Yes, så är det. Nu är jag ensam kandidat kvar på det det jobbet jag inte fattade att jag sökte och inte fattade varför de kallade mig till intervju för. Efter första intervjun blev jag kallad till en till där de lät meddela att det bara var jag och en till kvar och om de hörde av sig igen för att gå vidare innebar det att jag i så fall skulle vara ensam kvar. Där är jag nu (!!). I torsdagskväll gjorde jag deras personlighetstest på nätet och till veckan skall jag komma dit för att ha uppföljning på resultatet + träffa högre chef.

Eftersom jag är ensam kvar i processen så lät jag meddela min nuvarande chef om situationen och frågade vad nuvarande arbetsgivare möjligtvis hade att erbjuda (jag har ingen fast anställning där). Inte riktigt likt mig att spela ut korten på det sättet men jag kände att det var det mest ärliga jag kunde göra. Jag vet att min nuvarande chef vill ha mig kvar och jag kände att jag i alla fall ville ge henne en ärlig chans innan det är försent. På det andra företaget svarade jag ja på frågan om jag skulle stanna där jag var om jag fick en fast tjänst. Så öppna kort som möjligt alltså.

Båda har sina fördelar & nackdelar. Återstår att se om jag serveras valmöjlighet eller ej. På nuvarande arbetsplats har jag muntligen mer eller mindre blivit lovad fast tjänst flera gånger men det har bara resulterat i förlängning av projektanställningen. Nu är det upp till bevis.

Nog om det. Idag klappar jag mig själv på axeln att jag äntligen bjöd mig själv på lite energipåfyllnad - välbehövlig sådan! Jag vaknade med begynnande migrän men lyckades stoppa eländet. Solen sken från en klarblå himmel och en vän på FB hade lagt ut en bild på sin son där han sitter och målar i Thailand. Inspirerad blev jag! Måla var alltför länge sedan. För att göra det lite enkelt för mig själv i kylan valde jag papper & blyertspennor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar