lördag 7 september 2013

Medial?

Idag har jag varit på Hälsa & Livsstilsmässa. Jag var där även förra året då jag blev spådd med Tarotkort, blev chakra fotograferad mm. Chakra avläsningen var spot on och tarotläsningen gav jag inte mycket för - då. Det visade sig lite senare att även den var spot on (även om jag under tillfället inte alls höll med men hon som spådde envisades med att det var så det var).

I år ville jag veta om mitt tidigare liv. "Mediet" berättade att det hon oftast fångar upp är det som mest har anknytning till min nuvarande liv. Det absolut första som kom till henne var en enorm huvudvärk och även en väldig hetta. Hon såg mig i mitten av 1500-talet (tror hon sade 1556 / 1565... kommer inte riktigt ihåg). Hon berättade att jag bott inne i skogen i Skottland eller England, haft många barn och haft en man som aldrig var hemma. Jag hade haft väldigt mycket ansvar. Skogen och dess fukt där jag bodde hade gjort mig sjuk och därav huvudvärken. Hon kunde även uppfatta att jag ev. hade mediala förmågor av något slag och därför antagligen blivit bränd på bål som häxa (därav hettan).

Sammankopplingen med nuet var främst min migrän, att jag mår mycket bättre där det är ljust och öppet (jag skall inte bo eller vara i skogen) och att jag troligtvis skulle må bra av att åka tillbaka till England/Skottland .... jag har alltid velat åka till Skottska högländerna! Kanske är detta förklaringen till det? Hon trodde även att jag i mitt nuvarande liv har lätt för det mediala och är en öppen kanal.

Nästa sak jag gjorde var att få mina egna droppar, droppar som skulle göras speciellt för mig och mina behov. Min kompis gjorde det först och pendeln gav svar på blandningen. Hon fick väl ungefär 5-6 olika droppar som blandning. När det var min tur sade tanten att "det börjar klia i hårbotten bara jag börjar tänka på dig". Sedan blundade hon en stund för att känna in för att kunna pendla fram vad jag skulle ha i mina droppar ... och säger att hon nästan höll på att trilla omkull av energierna. Hon började pendla och säger sedan; nej du skall enbart ha den här, inget mer. Hon åsyftade en färdig blandning för andlighet. Hon frågade pendeln igen för säkerhetsskull men nej, det vara bara det jag skulle ha. Hon fortsatte då för att få bekräftat hur mycket rätt det var ... och pendeln hamnade utanför pappret (=mer än helt säkert). Hon bara skakade på huvudet och gav mig sedan tips på hur jag kunde lära mig att stänga av och sätta på min öppenhet och att jag borde arbeta med någonting sådant här.

 
(bild tagen från http://www.harmoni-h.se/chakra)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar