torsdag 5 augusti 2010

Lite ditt och datt

Just nu sitter jag och väntar (mammahjärtat hoppas) på att E skall komma hem ... Han skall för första gången sova hos en kompis - och det i tält i trädgården! Vojne, vojne, min lillskrutt! Tror nog dock att han kommer snart ♥

Hittills har vi haft en mysig semester. Vi har bl a varit turister i vår egen stad. Det tyckte vi båda var roligt. Vi har plockat ihop lite grejer till vår saga men har tyvärr inte börjat med den än. Bordet står dock uppställt i garaget och bara väntar på oss. Nästa vecka har även maken semester och då drar vi till Gotland på Medeltidsveckan. Det ser vi verkligen fram emot alla tre. Och inte att förglömma den veckan vi redan har haft i Frankrike.

Min vän fick det underbara beskedet att det inte var den sjukdomen som har en trolig dödlig utgång - vilken lättnad! Men den sjukdom det var är ändå av den allvarliga arten som om det vill sig illa blir en livslång kamp. De tror att de hittade den i tid för att kunna stoppa det värsta och förhindra alla hemskheter som kan inträffa av denna sjukdom. Jag hoppas verkligen det ... annars får h*n inget roligt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar