onsdag 31 mars 2010

Varför planera?

Varför planera då planerna ändå inte blir av?
  • Jag skulle på Jonas Gardell men det blev flyttat till en helg då jag inte kan (hade redan biljett)
  • Jag skulle på whiskeyresa till Hven men det blev flyttad till en helg då jag inte kan (hade redan betalt)
  • Jag hade clearat med backup från kollegan imorgon då jag skall på SPA men nu är han sjuk och chefen kräver att jag tar med mig jobbmobilen i bastun, i badet, i duschen ... jag skall vara tillgänglig. Punkt slut. Hur SPA-igt är det?
 Men för att inte gnälla för mycket så hade jag och E en riktigt mysig eftermiddag igår. Han cyklade och jag gick till Plantagen och köpte blommor. Jag satte penséer i krukor utanför och sedan påskpyntade vi. Både jag och E gjorde lite påskpyssel. Sedan var vi hungriga och skulle köpa pizza (hade jag lovat sedan en tid tillbaka). När vi var där beslutade vi för att äta där istället så jag och E var på "restaurang" bara han och jag *mys*

Annat: som x-kollega som dessutom snart fyller år åkte jag med på blomstertåget från en av mina gamla chefer. Han var ute och shoppade tulpaner till sina nuvarande undersåtar och passade på att lämna ett knippe till mig med som påsk/födelsedagspresent då han ändå var i närheten. Nästa x-chef råkade ringa fel till mig idag. Vad vill universum tala om för mig? 2 x-chefer på samma dag! Samma sak hände mig faktiskt i höstas också fast då var det de 2 högsta hönsen från min gamla arbetsplats som jag lyckades få kontakt med på samma dag. Så egentligen är det 4 gamla chefer från samma gamla arbetsplats som jag "sprungit på" inom loppet av ca 4 månader.

1 kommentar:

  1. Men vad trist!! jaa du det verkar som att du vet vad universum har för budskap till dig. Kram Kaiza

    SvaraRadera