torsdag 2 september 2010

Neggoinlägg

Idag är jag på gnällhumör - alltså ett blogginlägg i neggo-tecken.

Om man blir arg eller irriterad på någon skall man rikta frågan mot sig själv vad det är hos mig som väcker dessa känslor ... det låter ju bra och användbart ... eller inte! Objektet för min irritation (ständiga irritation) är min chef. H*n skall alltid visa att h*n är chef och gör det på ett sätt så i alla fall jag blir tokig och känner att h*n har 0 förtroende för mig. H*n ger ORDER om allt, och då menar jag allt - i minsta detalj. Det är som om jag inte har en hjärncell att tänka med utan måste bli beordrad minsta lilla. Det är väl snarare så att den är chefens kontrollbehov och behov att visa att h*n är chef som är problemet, inte mina hjärnceller. Jag pratar alltså om order á la "när du går på toa så fäll upp locket innan du kissar och glöm inte låsa dörren". H*n ger order om självklara saker som en 3-åring skulle fatta. Ibland får h*n för sig att släppa lite på kontrollen och ger då order om att jag skall utföra en uppgift på mitt sätt.Fine ... om det inte vore så att eftersom jag inte har gjort exakt så som h*n hade tänkt sig (men inte sade) så får jag göra om allt efter millimeter-direktiv från chefen. Jag VET att det inte är mitt jobb det hänger på utan att ingenting är bra om det inte görs exakt på chefens sätt. *suck* Dessutom beter h*n sig som ett barn och gormar och slänger stolar i väggen och stormar ut ... och ber inte ens om ursäkt efteråt. H*n har uttryckligen sagt att h*n skiter hur jag och kollegan mår eller hur vi har det hemma, det är bara jobbet h*n bryr sig om. Inspirerande? Tror inte det.

Sedan stör jag mig på självgoda människor som inte har någon som helst ödmjukhet eller självinsikt. Fast sådana människor stör jag mig inte jämt på utan brukar bara notera det och föredra att inte beblanda mig med dem. Idag stör mig nästan allt dock! PMS? ;-)

Jobbet jag har sökt och skulle få reda på den här veckan ringde - de har inte fattat beslut än utan återkommer nästa vecka istället. De måste välja mig!! Jag vill inte jobba där jag är!

Sorry gott folk för trist läsning!

1 kommentar:

  1. Men usch vilken typ! Förstår att du vill bort därifrån, och skulle du inte få det där jobbet; sök något annat. Vad som helst, för den där bossen verkar inte riktigt vid sina sunda vätskor och stjäl för mycket energi från dig!

    Hoppas du får jobbet.
    Kram

    SvaraRadera