fredag 25 mars 2011

Trött

Än har jag inte trillat av pinn men jag kan inte påstå att den akuta tröttheten har gått över. Jo, hjärnan fungerar lite men den går på tomgång och är trög. Kvällar "finns inte" och ligger någonting extra på schemat så känns det som jag skall börja grina. Efter en kväll i skolan t ex är jag knappt funktionsduglig, än mindre en bra förare av bil. Livsfarligt rent ut sagt - men jag har tagit mig hem alla dagar. Idag känner jag verkligen att det är fredag. Jag vaknade nästintill lika trött som när jag igår stupade i säng kl 21.
I helgen har jag bara en trevlig fika inplanerad och den hoppas jag ger mig mer energi än vad det tar genom att vara en inplanerad aktivitet. På kvällen är jag och E ensamma hemma och eftersom det är Earth Hour så har jag ett bra "gå-att-lägga-oss-argument" då min lille herre hemma är mycket mån om att vara miljövänlig och ekologisk på alla sätt han kan. Med andra ord kommer jag att få oss båda i säng före kl 20.30.
Sedan gäller det att ladda batterierna allt vad jag kan på söndagen (+ förbereda inför måndagen) då jag på måndag dels skall till banken och förhandla lite räntor, dels jobba och sedan har jag 2 adepter efter varandra på kvällen. Sluttid ca 21. Jag bävar för min status under samtalen. Jag vill ju vara alert och inte sitta där helt frånvarande ...

3 kommentarer:

 1. Kommer det någonsin en tid där du inte har ett fullspäckat schema? Det är lite läskigt att "bara sita och se på" hur du rattar rakt ner i diket igen. Vem är den där människan som har hand om din kalender? Du borde avskeda henne och annonsera efter en annan ;-)

  Ta hand om dig och hoppas skolan snart är färdig och att du går ner i tid på jobbet. Så att du får lite tid till att ladda batterierna och bara vara.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Det som verkligen är bra är att du inte planerar in mer saker och lägger dig. MEN..så där trött och sliten kan du inte vara någon längre tid.
  Ta all tid du kan för att ladda och samla energi, jag tror att jobbet tar mer än lovligt!

  Kanske är det så att samtalen med adepterna ger dig energi?
  Kram Kaiza

  SvaraRadera
 3. Juni, jag skall ta ett snack med schemaläggaren och se vad vi kan komma fram till. Jag har försökt förr ... kanske dags att avskeda henne ;-)
  Fast problemet nu är jag inte har någon tid kvar att schemalägga. Jag har 4 tider som måste in till men det blir svårt som tusan att hitta luckorna speciellt när jag vet att jag behöver just luckor.
  Tack för att ni bryr er ♥

  SvaraRadera