torsdag 25 augusti 2011

"Det ordnar sig"

eller liknande skrev jag i tidigare inlägg. Nu verkar det vara på det viset igen. Allt är ju inte klar förstås med min högsta önskan slog in. Jag kom in på Arbets- och Organisationspsykologi på universitetet trots att jag vid första antagningen stod som reserv på typ 120e plats. Vid antagning 2 (den slutgiltiga) var jag reserv 10 som bäst (i ena urvalsgruppen) - men nu är jag ändå antagen! :-) Fast jag har ju redan skrivit in mig på "Swedish group psychology in a comparative perspective" Kan man oskriva in sig igen?

Idag ringde en av mina referenser mig med besked att de ringt honom från ett jobb jag sökt. Han ansåg mig ha goda chanser att kunna få jobbet.

Och innan idag = igår hade jag enbart en kurs att gå som varade en dryg månad (den jag vill oskriva in mig på nu). Jag hittade då en annons i tidningen om att de sökte volontärer till Kyrkans jourtjänst. Jag har givetvis hunnit anmäla mig dit - fast bara till en inledande informationskväll. Anses jag passa in så är där 40 timmars undervisning och sedan 10 tim jourtjänst/mån.

Så vad hände med min "all tid i världen som arbetslös"? :-D

*peppar, peppar, ta i trä* men mina stjärnor verkar fortsätta att vara i synk ... eller så är det bara jag som fortsätter att simma medströms.

1 kommentar:

  1. Det gäller att flyta med i livets strömmar eller hur. :-) Jag har också den erfarenheten att det ordnar sig, och blir det inte som man tänkt brukar det ändå bli bra ändå. Det är väl vad man gör det till också. :-) Härligt med spännande projekt. Det passar säkert dig ypperligt att vara volontär i kyrkans jourtjänst. Det är verkligen befriande att prata med dig. :-) Kram Kaiza

    SvaraRadera